VARGU I DITES


Kështu, për popullin e Perëndisë është ende e mundshme një ditë prehjeje si e shtuna e prehjes së Perëndisë.

Hebrenjve 4:9


#shkarko_ilustrimin

Trinia e Shenjte

Sipas Katekizmit Kishes Katolike, i vetmi mekat i pafalshem eshte blasfemia ndaj Trinise Shenjte. Si "funksionon" Trinia e Shenjte? Si funksionon Triniteti ne nje Zot monoteist, pra, tre ne nje Zot te...

Lexo me Shume

Brenda kapakeve te bibles, jane pergjigjet e cdo problemi me te cilin njeriu ndeshet.

Ronald Reagan

Lindur ne trupin e gabuar

Nje grua eshte nje femer e rritur njerezore. Ka vetem dy gjini dhe vetem dy gjini, por menyrat per te shprehur gjinine jane te pafundme. Seksi eshte "trupi". Gjinia eshte "trupi plus...

Lexo me Shume